PONOVO OBLAČI CRNO-BELI DRES? Spreman da ispuni DATO OBEĆANJE
Stadion Partizana, Foto: Starsport

DA LI JE VREME?

PONOVO OBLAČI CRNO-BELI DRES? Spreman da ispuni DATO OBEĆANJE

"Divno je bilo i sa Albertom Nađom u Teloptiku"

Objavljeno: 09:42h

Fudbaler Novog Pazara Miljan Momčilović je prošao sve mlađe kategorije Partizana, ali nikada nije debitovao za prvi tim.

On je u intervjuu za "Sportski žurnal" govorio o želji da ponovo obuče crno-beli dres, a podsetio se i spektakularnog gola protiv Crvene zvezde kada je matirao Milana Borjana.

- Da je osećaj lep, jeste. Dok sam živ sećaću se tog gola. Ne šutiram tako često sa distance i mislim da mi je to greška. Kao da imam neku kočnica iako znam da imam dosta dobar šut. Uvek je lepše dati gol Zvezdi, i to na prepunoj Marakani. Tom prilikom, iako su već osvojili titulu, delimično smo pokvarili slavlje crveno-belima (2:2) - rekao je Momčilović.

Frenk Kanute i Miljan Momčilović
Frenk Kanute i Miljan Momčilovićfoto: Starsport©

Njegov dečački san je da igra za Partizan i veruje da će mu se to ostvariti.

- Kad prođete sve mlađe kategorije Partizana mnogo zavolite taj klub. Od Partizana se mnogo i nauči, naravno i od ljudi koji su vas tamo vodili. Često pričam sa sadašnjim saigračem Markom Šćepovićem o uspomeni koju nosim na trenera kroz sve osim omladinske selekcije crno–belih, na njegovog oca Slađana Šćepovića. Sve što je govorio tada kasnije se ispostavilo kao tačno. Divno je bilo i sa Albertom Nađom u Teloptiku. Verujem da ću kad–tad igrati u prvom timu Partizana. Obećao sam sebi da dečački san moram i ostvariti.

Bonus video:

00:07

Duljaj bodri Partizan u Areni

(Espreso sport/Sportski žurnal/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.